AJAX BEDANKT FANS IN WAALWIJK MET UNIEKE SJAALS EN EEN GRATIS CONSUMPTIE

Ajax bedankt de fans die woensdagavond naar Waalwijk zijn afgereisd op een bijzondere manier. De Amsterdamse club geeft de supporters, die aanwezig zijn in het uitvak, een unieke sjaal en een dankbetuiging in de vorm van een brief.

Ajax speelt woensdagavond nog zes minuten op bezoek bij RKC Waalwijk. Alle Ajax-fans krijgen een sjaal met daarop de tekst '6 minuten lang voor onze club uit Amsterdam'. Commercieel directeur Menno Geelen deelt de sjaals zelf uit in Waalwijk. Daarnaast heeft de Amsterdamse club een brief gegeven en komt er een compensatie voor de retour van Amsterdam naar Waalwijk. Tot slot is het eerste drankje in het uitvak gratis voor alle supporters.

In de brief die Ajax aan de supporters heeft uitgedeeld, refereert de club aan een bekend lied. 'Dit is de club waar ik zo trots op ben. De club waar ik zoveel van houd. Waar je ook gaat ik volg je overal. Ja, ik blijf je altijd trouw', zo begint de brief van de Amsterdamse club, waarna zij verder gaan en hun dank uitspreken. 'En dat blijkt. Wat een toewijding dat je er vandaag bij bent. Zelfs voor slechts zes minuten lang, voor onze club uit Amsterdam.'

'Hopelijk spreekt uit deze sjaal onze waardering. Daarnaast ontvang je vanuit de club 30 euro reiskostencompensatie en een consumptie voor in het uitvak. Ajacied, bedankt!', sluiten de Amsterdammers de brief af. Bekijk hieronder de foto van de unieke sjaal die de supporters in Waalwijk ontvingen.

Bart Veenstra (X: @Bart_Veenstra | e-mail: [email protected])

2023-12-06T18:29:18Z dg43tfdfdgfd