DOLBERG NA MISLUKTE UITSTAPJES IN SPANJE EN DUITSLAND TERUG NAAR NICE

1899 Hoffenheim doet geen inspanningen om Kasper Dolberg nog langer aan zich te binden. De Bundesliga-ploeg huurde de Deense spits in januari van OGC Nice en maakt donderdag bekend dat de gewezen Ajacied daar deze zomer weer naartoe gaat.

'Kasper had even nodig om zich aan te passen en zijn enorme potentie te tonen. Helaas kreeg hij tussendoor een hoofdblessure, waardoor zijn bijdrage bij ons niet nog groter kon worden in het seizoen dat toch nog succesvol afliep', aldus technisch directeur Alexander Rosen op de clubwebsite van Hoffenheim, dat zich dit weekend veilig speelde in de Bundesliga. Dolberg kwam ook in een bekerduel met RB Leipzig nog tot scoren.

De nog altijd pas 25-jarige spits staat dus voor een terugkeer naar Frankrijk, maar bij die club lijken ze niet om hem staan te springen: hij werd in de eerste seizoenshelft ook al aan Sevilla verhuurd. Zijn contract aan de Côte d'Azur loopt nog een jaar door, en het lijkt erop dat Les Aiglons een nieuwe trainer gaan aanstellen. Dat zou eventueel perspectieven bieden voor Dolberg, die na een goede start het net alsmaar moeilijker vond in Ligue 1.

2023-05-25T18:27:52Z dg43tfdfdgfd