'FEYENOORD HEEFT INTERESSE OM SPELER VAN KAMPIOEN VAN BELGIë AAN TE TREKKEN'

Calvin Stengs kan na het kampioenschap met Royal Antwerp mogelijk een transfer maken naar Feyenoord. De aanvaller staat onder contract bij OGC tot medio 2026, maar een hereniging met Arne Slot is mogelijk voor de ex-speler van AZ.

Stengs werd dit seizoen onder Mark van Bommel met Antwerp kampioen van België. De Belgische ploeg wil de aanvaller graag behouden, maar krijgt ook concurrentie van Feyenoord, meldt Nice-Matin. De verwachting is dat Stengs alleen komt als er een buitenspeler vertrekt bij de Rotterdammers.

Bij AZ speelde Stengs al onder Slot en werd het dat jaar bijna kampioen van Nederland. De competitie werd niet afgemaakt, omdat het coronavirus uitbrak. De Alkmaarders stonden met nog genoeg duels te spelen nipt achter Ajax. In het tijdperk van Slot bij AZ werd Stengs opgeroepen voor het Nederlands elftal.

Dit seizoen speelde Stengs 37 wedstrijden in het shirt van Antwerp. Het rendement lag niet heel hoog met drie doelpunten en negen assists. Het is nog maar de vraag hoe veel geld Nice wil hebben voor de buitenspeler, want in 2021 betaalde de club ongeveer vijftien miljoen euro.

2023-06-06T10:46:09Z dg43tfdfdgfd