KRAAY KOMT MET DETAILS OVER 'DOLLEMAN' MISLINTAT: 'JIJ MOET ER UIT, GORTER'

Hans Kraay vraagt zich af of Maurice Steijn überhaupt nog met Sven Mislintat kan werken bij Ajax. Volgens de ESPN-verslaggever heeft de Duitse directeur geprobeerd om zijn trainer 'te onthoofden'. Ook Jay Gorter werd de mantel uitgeveegd.

Kraay weet met 'honderd procent zekerheid' te melden dat Mislintat om het ontslag van Steijn heeft gevraagd. "Hij heeft een week geleden geprobeerd om je te onthoofden en hij is als een dolleman door De Toekomst gegaan. Daar heeft hij onder anderen gezegd tegen de keeper: jij moet er zo snel mogelijk uit, Jay Gorter", zo onthult de verslaggever. Eerder werd al gemeld dat de directeur voetbalzaken een sterke voorkeur heeft voor landgenoot Diant Ramaj.

Kraay vraagt zich af of Steijn nog wel met Mislintat kan werken. "Het is toch misselijkmakend?" Steijn probeert zich op de vlakte te houden. "Laten we het voorlopig bij deze wedstrijd houden. Misschien spreken we elkaar van de week, Hans." Mislintat was zondag niet in de Johan Cruijff Arena vanwege het onderzoek dat naar hem loopt over mogelijke belangenverstrengeling.

2023-09-24T17:06:35Z dg43tfdfdgfd