OFFICIEEL: FEYENOORD LEGT LUCA DAHL TOMASSON VAST

Luca Dahl Tomasson is de nieuwste aanwinst van Feyenoord. De 16-jarige aanvallende middenvelder komt over van Blackburn Rovers en zette maandagmiddag in de Boardroom van De Kuip zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2026 aan de club verbindt.

Tomasson, zoon van voormalig Feyenoord-speler Jon Dahl Tomasson, is trots dat hij bij Feyenoord zijn voetbalcarrière een vervolg kan geven. ''Feyenoord is voor mij in veel opzichten een speciale club. Als kleine jongen kwam ik regelmatig in De Kuip om naar de wedstrijden van mijn vader te kijken. Dat ik nu in zijn voetsporen kan treden maakt het voor mij extra bijzonder. Ik kan niet wachten om zelf ook in het Feyenoord-shirt te spelen en te laten zien wat ik in huis heb.''

Voor zijn periode bij Blackburn Rovers was de in Kopenhagen geboren Tomasson actief in de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam. Op Varkenoord zal hij deze zomer aansluiten bij Feyenoord Onder 17, dat vanaf het nieuwe seizoen onder leiding staat van trainer Erik van der Ven.

2024-06-24T17:36:08Z dg43tfdfdgfd