'PRISKE KRIJGT SLECHT NIEUWS, BEOOGDE ASSISTENT BIJ FEYENOORD KIEST VOOR AVONTUUR ALS HOOFDCOACH'

Lars Friis wordt niet de assistent van Brian Priske bij Feyenoord. Volgens het Deense BOLD tekent de huidige assistent van de coach een contract als hoofdtrainer bij Sparta Praag.

Friis is op dit moment nog de assistent-coach van Priske bij Sparta Praag. De hoofdtrainer is echter verkocht aan Feyenoord en Priske zou graag zijn assistent mee naar Rotterdam nemen. Dat lijkt er echter niet in te zitten, want Friis wordt waarschijnlijk zijn opvolger bij Sparta Praag. De huidige assistent van Priske is blij in de Tsjechische hoofdstad en krijgt van de club de kans om hoofdtrainer te worden.

Wel heeft Sparta Praag een zekerheid ingebouwd in het contract van Friis. De Deen kan op elk moment uit zijn functie worden gezet als de match niet voldoet aan de eisen van beide partijen. 

Vrijdagavond werd gemeld dat Feyenoord en Sparta Praag akkoord zijn over een transfer van Priske. De Rotterdammers maken 1,7 miljoen euro over naar Praag voor de trainer. De laatste plooien worden op dit moment gladgestreken, waarna de presentatie van Priske zal volgen. Wie zijn assistenten worden is nog niet bekend.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje:

2024-06-08T11:36:16Z dg43tfdfdgfd