PSV-DIRECTEUR STEWART ENORM BLIJ MET AANWINST: 'WAANZINNIG TALENT, ONGEKEND ALS AANVALLENDE SPELER'

PSV-directeur Earnest Stewart is erg blij met het definitief vastleggen van Malik Tillman. De Amerikaan speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis voor de Eindhovenaren en maakte veel indruk met negen goals en vijftien assists in 39 officiële duels.

'Als je Malik ziet, de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt als speler, maar ook als mens. Ik kende Malik natuurlijk al wat eerder vanuit het Amerikaans elftal. Het is een hele stille jongen. In het begin van het seizoen moest je de woorden er proberen uit te trekken en inmiddels doet hij interviews. Hij heeft zich als mens ontwikkeld en dat zie je dan ook weer terug op het veld,' aldus Stewart.

Tillman veroverde langzaam maar zeker zijn plekje in het elftal van Peter Bosz. 'Ik vind het een waanzinnig talent. Wat hij kan, wat hij ziet, ook nog scorend vermogen en de creativiteit,' somt de technisch directeur op. 'En wat niet vaak opvalt, maar het aantal ballen dat hij herovert op het veld, is echt ongekend als aanvallende speler. Malik is echt een groot talent, waarmee we ontzettend blij zijn dat hij nog langer bij PSV blijft.'

Bayern München heeft terugkoopoptie 

PSV kwam met Bayern München overeen op een koopoptie van twaalf miljoen euro. De Duitse topclub beschikt wel over een terugkooprecht van 35 miljoen euro, maar kan daar volgens het Eindhovens Dagblad pas over twee jaar gebruik van maken.

Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

2024-06-10T12:26:42Z dg43tfdfdgfd