WEMBLEY OP HAAR NA UITVERKOCHT VOOR DUEL TUSSEN ORANJE LEEUWINNEN EN ENGELAND

De Oranje Leeuwinnen spelen het Nations League-duel met Engeland op 1 december wellicht in een zo goed als uitverkocht Wembley. Dat heeft Sarina Wiegman, bondscoach van The Three Lions, dinsdagmiddag bekendgemaakt op een persconferentie

Een maand geleden waren ongeveer 60.000 van de 90.000 kaarten verkocht, maar het is daarna nog hard gegaan. "Nu zijn er nog maar enkele tickets beschikbaar", aldus Sarina Wiegman, die voor haar succesvolle periode bij Engeland ook jarenlang aan het roer stond bij de Nederlandse vrouwen. "Ik hoop dat ook de laatste plekken nog worden gevuld", voegde ze toe.

 

De Engelsen kunnen de steun gebruiken. Engeland moet de komende twee duels van Nederland en Schotland zien te winnen om de Olympische Spelen in het vizier te houden. De Lionesses, die afgelopen zomer de WK-finale verloren van Spanje, staan drie punten achter op Nederland.

 

De WK-finalist wist de vorige drie keer dat het op Wembley speelde ook al volle zalen te trekken. Tijdens de gewonnen EK-finale tegen Duitsland vorig jaar, het oefenduel met de Verenigde Staten en de wedstrijd tegen Brazilië zaten er 90.000 fans op de tribune.

2023-11-21T14:36:17Z dg43tfdfdgfd