Sport

Trending:


Kuijt heeft duidelijkheid over eigenaar indien hij bij Beerschot blijft

'United World engageert zich om bij Beerschot te blijven en haar rol als hoofdaandeelhouder verder op te nemen.'


Barcelona: woedend bestuur, alles verandert voor Xavi. Afbeeldingen

Turbulente periode bij de Catalaanse club, revolutie in zicht.


Lasse Schöne hakt knoop over toekomst door: 'Kijk er enorm naar uit'

Lasse Schöne heeft de knoop over zijn toekomst doorgehakt: de Deense routinier verlengt zijn aflopende contract bij NEC met nog één extra seizoen.


Slot positief over veelgenoemde opvolger: 'Zou het Feyenoord gunnen dat ze zó'n goede trainer weten te vinden'

Arne Slot laat zich vrijdag positief uit over een trainer die veel wordt genoemd als zijn mogelijke opvolger bij Feyenoord.


Feyenoord blijft mogelijk met lege handen achter bij huurling: 'Overwegen hem te verkopen'

De toekomst van Yankuba Minteh kan nog alle kanten op. Feyenoord zou de Gambiaanse aanvaller graag nog een keer huren, maar volgens Martijn Krabbendam van Voetbal International, is het nog maar de vraag of Newcastle United hieraan wil meewerken.


‘Ajax haalde afgelopen zomer twee spelers die helemaal niet zijn gescout’

Ajax heeft afgelopen zomer twee spelers gehaald die niet zijn gescout. Een daarvan is Benjamin Tahirovic, zo blijkt uit onderzoek van Follow the Money.


Liverpool was voor onderhandelingen met Arne Slot al akkoord met Rúben Amorim

Liverpool was al akkoord met Rúben Amorim voor de komst van Arne Slot. De 39-jarige oefenmeester presteert uitstekend bij Sporting Portugal, dat dit seizoen met een flinke voorsprong op nummer twee Benfica de titel veroverde.


Verstappen moest het even een sessie zonder Lambiase doen: 'Ik heb gewoon geen grip'

Max Verstappen moest het tijdens de eerste vrije training van de Grand Prix van Emilia-Romagna zonder zijn vertrouwde race-ingenieur Gianpiero Lambiase doen. De Britse ingenieur werd voor één sessie vervangen, en zijn vervanger stond gelijk een ware vuurdoop te wachten. Verstappen worstelde namelijk de hele sessie lang met zijn RB20 door gebrek aan grip. Verstappen en zijn ingenieur Lambiase werken al sinds Verstappens eerste race voor Red Bull...


Verstappen geeft geheim prijs na slimmigheidje: 'Ik gaf hem een slipstream en die kreeg ik terug'

Max Verstappen heeft in Italië op fenomenale wijze poleposition voor de Grand Prix van Emilia-Romagna veroverd. De onderlinge verschillen waren wel erg klein, en dus greep Verstappen alles aan op een klein voordeeltje te pakken. Daarbij zou de samenwerking met Nico Hülkenberg belangrijk zijn. Verstappen was na afloop van de kwalificatie enorm verbaasd met weer een poleposition. 'Ik had dit echt totaal niet verwacht. Het was tot nu toe een enorm...


Perez weet het zeker: 'Dat is de reden dat ik in Q2 werd uitgeschakeld'

Sergio Perez heeft een teleurstellende kwalificatie achter de rug. De Mexicaan kwam niet verder dan Q2 in Imola. Na afloop vertelt hij wat de reden is dat hij in Q2 werd uitgeschakeld.


Alex Kroes maakt haast met samenstelling selectie Ajax: ‘Kunnen niet tot half augustus wachten’

Er wachten pittige weken voor technisch directeur Alex Kroes bij Ajax. De voormalig zaakwaarnemer heeft de zware taak om de selectie van Ajax te voorzien van een kwaliteitsinjectie.


Bom barst bij Barcelona: vijf spelers keren zich tegen Xavi

Vijf spelers van Barcelona zijn niet tevreden over het management van Xavi Hernández, meldt Mundo Deportivo. De 44-jarige Spanjaard is de laatste dagen veelvuldig in het nieuws vanwege een mogelijk vertrek.


Mislintat brak Ajax-belofte: 'Er werd gezegd dat er niet meer zouden komen'

Sven Mislintat beloofde vorig seizoen aan Silvano Vos dat er na Benjamin Tahirovic en Branco van den Boomen geen nieuwe middenvelders meer naar Ajax gehaald zouden worden. Toch kwam ook Sivert Mannsverk nog naar Amsterdam.


Van Hanegem geeft Feyenoord transferadvies: 'Grappig ventje, ik zou hem altijd binnenhengelen'

Willem van Hanegem geeft 'zijn' Feyenoord een duidelijk transferadvies: "Een grappig mannetje, ik zou hem altijd binnenhengelen."


De Mos ziet Ajax en Feyenoord niet voor ‘trainerstalent’ gaan: ‘Ik had hem ook ergens verwacht'

Aad de Mos had verwacht dat Ajax of Feyenoord zich in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer zou melden bij Dick Schreuder. De broer van Alfred Schreuder promoveerde vorig jaar nog met PEC Zwolle naar de Eredivisie.


De scheidsrechter redde het leven van bewusteloze speler: foto's

De interventie van de scheidsrechter was beslissend tijdens de wedstrijd tussen Bayern München en Mainz 05


Vink totaal niet overtuigd van Oranje-kandidaat: 'Hij is verdedigend zó kwetsbaar'

Ian Maatsen heeft zich het afgelopen halfjaar nadrukkelijk laten gelden bij Borussia Dortmund. Dat leverde hem zelfs een plekje op in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK deze zomer. Toch is niet iedereen overtuigd van de kunsten van de linksback. Marciano Vink begrijpt de hype rondom Maatsen, maar is nog niet volledig overtuigd. Maatsen maakte in de winter op huurbasis de overstap van Chelsea naar Borussia Dortmund. De...


Verstappen haalt uit naar Hamilton en heeft slecht nieuws: 'Dat was ook heel slecht'

Max Verstappen won de laatste twee Grands Prix in Imola, maar beseft dat er ontzettend veel moet gebeuren als hij kans wil maken op een hattrick. De vrijdag leverde een vijfde tijd in VT1 op, terwijl het in de tweede vrije training zo mogelijk nog slechter ging: een zevende plek, een slechte racesimulatie, en een akkefietje met zijn voormalige titelrivaal Lewis Hamilton. Na afloop van de sessie verscheen de drievoudig wereldkampioen voor de...


Opnieuw vraagtekens bij aanstelling KNVB: 'Hij woont op loofafstand van Breda'

Mike Verweij ziet opnieuw een discutabele aanstelling van de KNVB: Richard Martens, VAR bij Roda JC - NAC Breda, woont 'op loopafstand' van Breda.


Gijs Smal over Feyenoord: ‘Mijn nieuwe club zal geen verrassing zijn’

Gijs Smal gaat FC Twente komende zomer na vier jaar achter zich laten. De linksback kwam destijds over van FC Volendam en maakte een behoorlijke ontwikkeling door.


Windsor ziet Verstappen rijles geven: 'Definitie van hoe goed Verstappen is'

Max Verstappen heeft in de afgelopen jaren heel wat bijzondere kwalificatieronden gereden, maar wat Peter Windsor betreft behoort het kunststukje van de Nederlander tot de absolute uitblinkers. De analist sprak in zijn terugblik op de kwalificatie uitgebreid over de wereldkampioen, waarbij hij ook uitvoerig over de Q2-ronde van Verstappen sprak. Na de vrijdag leken Ferrari en McLaren voor poleposition te gaan vechten, maar iemand als Verstappen...


Alex Kroes wijst drie spelers aan die absoluut niet mogen vertrekken bij Ajax

Een grote leegloop is komende zomer aanstaande bij Ajax. De Amsterdammers zullen afscheid moeten nemen van flink wat miskopen uit het verleden.


De Graafschap-supporters woedend op scheidsrechter Alex Bos: 'Zeer kwalijke zaak'

Tijdens de eerste helft van ADO Den Haag tegen De Graafschap was er een opvallend moment.


Windsor verdedigt Hamilton tegen klagende en jaloerse Verstappen: 'Omdat hij naar Ferrari gaat'

Lewis Hamilton was op de vrijdag in Italië de boeman bij zijn collega's. Vooral mede-wereldkampioenen Max Verstappen en Fernando Alonso hadden het verbaal op de 39-jarige Brit gemunt. Analist Peter Windsor vond dat Verstappen en Alonso overdreven reageerden, en meent ook de reden voor die overtrokken reacties te hebben achterhaald: afgunst. Windsor analyseerde de openingsdag van het weekend op YouTube, waarbij ook de ontevreden Verstappen...


Zirkzee, onverklaarbare uitsluiting: fans ontzet. De foto's

De speler beleeft een uitstekend seizoen.


Verschillende mogelijkheden voor de toekomst van Stefan de Vrij: afbeeldingen

De verdediger zou kunnen besluiten om Inter te verlaten.


Red Bull F1: Pérez krijgt boete tijdens Vrije Training 1 in Imola

Sergio Pérez en Red Bull Racing hebben een boete gekregen tijdens de eerste vrije training voor de F1 Grand Prix van Emilia-Romagna. De Mexicaanse coureur overschreed namelijk de snelheidslimiet in de pitstraat. De eerste sessie op de vrijdag bleek een uitdagende te zijn voor de teams, en dan vooral voor Red Bull. Charles Leclerc was het snelst met...


Hilarische beelden uit Dordrecht: scheidsrechter Martin van der Kerkhof vergeet cruciaal voorwerp

De wedstrijd in de play-offs van de Keuken Kampioen Divisie tussen FC Dordrecht en FC Emmen op zaterdagmiddag is gestaakt, maar bij het hervatten vergat Martin van der Kerkhof wel een heel belangrijk object.


NEC-sterkhouder aast op transfer en legt nieuw contract naast zich neer

NEC dreigt afscheid te gaan nemen van een speler die dit seizoen maar één wedstrijd miste: Calvin Verdonk legt een aanbod om zijn contract te verlengen naast zich neer en aast op een transfer.


Driessen: ‘Farioli staat niet écht op pole position bij Ajax, dít is de droomkandidaat’

Erik ten Hag is voor Ajax de droomkandidaat om volgend seizoen trainer te worden. Alex Kroes heeft aan Valentijn Driessen laten weten dat hij liever voor Ten Hag gaat dan voor Farioli.


Wolff ziet overduidelijke favoriet: 'Ze zijn met afstand het snelste'

Wat Toto Wolff betreft is het duidelijk welk team er in Imola met de hoofdprijzen vandoor zal gaan. Mercedes nam zelf upgrades mee naar Miami en Imola, maar hoewel het nu wat beter lijkt te gaan, maakt de Oostenrijker zich nog geen illusies als het aankomt op de strijd met de absolute topteams. Mercedes introduceerde dit weekend nieuwe upgrades, en daar is Toto Wolff blij meer, maar hij verwacht geen wonderen. 'Ik ben nog steeds positief. De...


Sterspeler Feyenoord op weg naar de uitgang: ‘Proberen hem te verkopen’

Het heeft er alle schijn van dat Newcastle United afscheid gaat nemen van Yankuba Minteh. De negentienjarige buitenspeler presteert dit seizoen uitstekend op huurbasis bij Feyenoord.


‘Contractverlenging zit overstap Geertruida in de weg, interesse gaat tijdelijk liggen’

Lutsharel Geertruida staat nog altijd op het lijstje bij RB Leipzig, maar tot een overstap lijkt het vooralsnog niet te komen. De Feyenoorder was vorig seizoen dicht bij een overstap naar Duitsland, maar zag de deal op het laatste moment afketsen.


Dit zei Hamilton na zijn 'incident' met Verstappen in Imola

Lewis Hamilton en Max Verstappen komen elkaar al enige jaren niet zo vaak meer te geven op de baan, maar tijdens de tweede vrije training was dat wel weer eens het geval. De Mercedes-coureur hinderde Verstappen, maakte vervolgens excuses, maar de regerend wereldkampioen was duidelijk niet content met de manoeuvre van zijn rivaal. Na afloop reageerde Hamilton op het voorval.


ED hint op snelle transfers bij PSV: drie namen vallen in Eindhoven

Couhaib Driouech, Jeremiah St. Juste en Ryan Flamingo worden zondag genoemd als potentiële versterkingen voor PSV. Het Eindhovens Dagblad weet dat er op hun posities al ruimte is in de selectie van Peter Bosz.


Piastri drie plaatsen teruggezet, Norris naast Verstappen op P2

IMOLA (ANP) - Formule 1-coureur Oscar Piastri is zijn tweede plaats in de startopstelling van de Grote Prijs van Emilia-Romagna kwijtgeraakt. De Australiër van McLaren is drie plaatsen teruggezet omdat hij de Deen Kevin Magnussen had gehinderd tijdens de kwalificatie.


'Arne Slot tekent vandaag nog contract bij Liverpool'

Arne Slot gaat vandaag zijn contract tekenen om als hoofdtrainer bij Liverpool aan de slag te gaan, maakt transferexpert Fabrizio Romano bekend op X. De 45-jarige coach veroverde in zijn drie jaar bij Feyenoord eenmaal de landstitel, eenmaal de KNVB-Beker en hij verloor de finale van de Conference League. Het nieuws dat Slot hoofdtrainer bij de Engelse topclub wordt komt niet uit de lucht vallen. Al maanden gaan er geruchten dat hij de opvolger...


Alex Kroes onthult: Ajax benaderde twee uiterst opvallende namen als nieuwe hoofdtrainer

Ajax is al ellenlang op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. In de beginfase benaderde algemeen directeur Alex Kroes Louis van Gaal en Danny Blind voor een functie als oefenmeester.


Opvallend: Alex Kroes wil weggehoonde Ajacied spoedig terughalen naar Amsterdam

Alex Kroes wil Simon Tahamata ontzettend graag terughalen naar Amsterdam. De 67-jarige clubicoon, die eerder dit jaar vertrok als jeugdtrainer van Ajax, mag volgens de algemeen directeur snel terugkeren in de hoofdstad.


Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot gunt vertrekkende speler basisplaats

Arne Slot zit zondagmiddag (morgen) voorlopig voor de laatste keer op de bank als trainer van Feyenoord. De oefenmeester is volgend seizoen oefenmeester van Liverpool en heeft in zijn afscheidsduel tegen Excelsior plek voor Alireza Jahanbakhsh.


F1 Red Bull Racing: Max Verstappen reageerde op boze fan in Italië: "Heb m'n middelvinger opgestoken"

Regerend wereldkampioen Max Verstappen blikt op de persconferentie na de kwalificatie in Imola tevreden terug. De Nederlander prijst vooral het team, die toch de tendens wist om te draaien. Zo zag het er niet naar uit dat de RB20 de snelste wagen was, maar wist de Limburger toch het rondje eruit te peuren. De Tifosi had waarschijnlijk gerekend op e...


Red Bull vervangt onderdeel van motor Verstappen in Imola

Max Verstappen rijdt met een nieuw motoronderdeel tijdens de Grand Prix van Emilia-Romagna in Imola. Red Bull Racing heeft besloten om hem en teamgenoot Sergio Perez van nieuwe Control Electronics (CE) te voorzien. Ook bij Charles Leclerc zijn er veranderingen aangebracht: Ferrari heeft een groot deel van de motor van de Monegask vervangen.


Driessen heeft het helemaal gehad met peperdure Ajax-aankoop: 'Wegwezen met die kerel!'

Valentijn Driessen is van mening dat Ajax deze zomer alles moet doen om Jordan Henderson kwijt te raken. De 33-jarige middenvelder verdient het hoogste salaris van de gehele selectie, maar liet het nog amper zien in Amsterdam. De 81-voudig Engels international drukt wel gigantisch op de begroting, waardoor Driessen maar tot één conclusie kan komen: 'Wegwezen met die gast!' Henderson werd in de winterse transferperiode binnengehaald door Ajax,...


Norris duidelijk: 'Iedereen die aan Verstappen twijfelt is dom'

Het weekend tot nu toe is een uitdaging gebleken voor Max Verstappen en zijn team Red Bull Racing. Tijdens de vrije training was duidelijk dat de RB20 moeite had met de baan en de Nederlander was regelmatig op de radio te horen om zijn frustraties te uiten. Toch wist Verstappen de pole position voor de Grand Prix van zondag veilig te stellen. Lando Norris, die als tweede start, zegt dat hij er nooit aan heeft getwijfeld dat Verstappen partij zou...


Waarom Lambiase niet te horen was op boordradio Verstappen in VT1 F1 Imola

Wie naar de boordradio van Max Verstappen luisterde in de eerste vrije training voor de F1 Grand Prix van Emilia-Romagna, zal een andere stem opgevallen zijn.


Ajax moet met ruildeal met Jorge Sánchez Chiquete voor neus van PSV wegkapen

Ajax wil gaat de selectie komende zomer van een flinke renovatie voorzien. Jesús Orozco Chiquete van Chivas Guadalajara lijkt een goede aanwinst voor de verdediging van de hoofdstedelingen.


Windsor heeft oorzaak gevonden: 'Dit verklaart waarom Verstappen zo langzaam is'

Peter Windsor heeft genoten van de openingsdag van het Grand Prix-weekend in Imola. De coureurs hadden het lastig met het uitdagende circuit in Italië, en dat gold ook voor Max Verstappen, wiens prestatie uitgebreid geanalyseerd werd door de analist. Ook favorieten Charles Leclerc en Lando Norris werden uitvoerig besproken. Windsor merkt bij zijn analyse op zijn YouTube-kanaal dat de thuisfavoriet het goed voor elkaar had. 'De tribunes leken...


Feyenoord-speler onthult: ‘Veel mensen weten dit niet, maar ik was echt bezig met PSV’

Alireza Jahanbakhsh speelt al bijna drie seizoenen in het shirt van Feyenoord, maar het had niet veel gescheeld of de aanvaller had nooit getekend bij de Rotterdammers. De Iraniër onthult dat PSV dicht bij een akkoord was.


Vrouw van Michael Schumacher verkoopt familiebezittingen om medische behandeling van de voormalige coureur te bekostigen

Corinna, de vrouw van voormalig Formule 1-coureur Michael Schumacher, heeft verschillende familiebezittingen verkocht om de behandeling van haar man te bekostigen, die in 2013 een ernstig skiongeluk had en sindsdien niet meer in het openbaar is gezien.


Waarom Svitolina de Wit-Russische Sabalenka geen hand gaf: "Het is ook mijn oorlog"