WEGHORST KRIJGT SLECHT NIEUWS VAN MAN UNITED, MAAR KAN IN DE PREMIER LEAGUE BLIJVEN

Manchester United gaat niet door met Wout Weghorst, zo meldt Fabrizio Romano. De Nederlander keert in principe terug naar Burnley, dat afgetekend de Championship won. Mocht de aanstaande promovendus Weghorst van de hand willen doen dan heeft de boomlange spits genoeg opties. Enkele Spaanse teams zouden geïnteresseerd zijn in zijn diensten, net als Everton, dat zich op het nippertje in de Premier League handhaafde.

Weghorst werd in de winterstop door Erik ten Hag gehaald als goedkope aanwinst in de aanval. In het begin kreeg hij vanwege zijn werklust lovende kritieken, maar al snel sloeg dat om in negativiteit. Dat had vooral te maken met zijn gebrek aan doelpunten. De Nederlander scoorde in 17 competitiewedstrijden geen enkele keer. Romano bevestigt nu dat Manchester United niet doorgaat met de dertigjarige aanvalsleider.

Aan interesse echter geen gebrek. De transfergoeroe meldt dat Everton en enkele niet nader genoemde Spaanse clubs interesse in Weghorst hebben. De geïnteresseerde clubs zullen met een transfersom over de brug moeten komen, daar hij nog tot 2025 vastligt. Transfermarkt.nl schat zijn waarde op 14 miljoen. Dat zal vooral komen door zijn tijd bij Besiktas. De eerste helft van het jaar speelde Weghorst op huurbasis voor de nummer drie van de Süper Lig, waar hij acht keer scoorde en vier assists gaf in zestien wedstrijden.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2023-06-07T09:45:41Z dg43tfdfdgfd